Рецидивист обра детска градина във Варна. Мъжът разбил вратата на кухнята

...
Рецидивист обра детска градина във Варна. Мъжът разбил вратата на кухнята
Коментари Харесай

Рецидивист обра детска градина във Варна

Рецидивист обра детска градина във Варна . Мъжът разрушил вратата на кухнята и се насочил към питателните артикули. На сутринта домакинът на детската кухня с изненада открива, че от помещението липсват 29 бутилки олио и 5 литра почистващ препарат , показва .

„ Колежката е видяла, че вратата е разрушена . Пред стълбите е намерила един пакет кайма, което ѝ алармира, че има кражба ”, изясни зам.-директорът „ Ученическо и столово хранене ” - Варна Добринка Йорданова.

Освен каймата, липсват и 29 бутилки олио от детското заведение. „ Бяхме потресени! Това въпреки всичко е детска градина. Храним дребни деца. Това е посягане върху нашите деца ”, счита Йорданова.

Полицията прави оглед. Оказва се, че не липсват само олиото и каймата . „ Установи се, че са взети и два почистващи препарата - вид веро, и две чепки банани ”, уточни зам.-директорът на „ Ученическо и столово хранене ” - Варна.

Часове след обира униформените задържат крадеца - мъж на 20 години, прочут на Министерство на вътрешните работи. За една вечер, с изключение на детска градина, той е обрал и апартамент, откъдето отмъкнал музикална уредба.

По-късно по-голямата част от продуктите са върнати в детското заведение. Мъжът бил хванат, до момента в който закусва с откраднатите артикули с другари . От полицията споделят, че това е случай без аналог.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР